HTML

Life of Szabi Pekár

Ez a blog természetesen RÓLAM szól és nem másról Az ÉN életemről és az ÉN sikereimről. Nem vagyok öntelt, de szerintem fantasztikus vagyok, és ezt mások is mondják...

Friss topikok

  • Yvettebabacool: dezsvirem! (2010.08.31. 09:17) A kezdetek

Linkblog

Archívum

A kezdetek

2008.06.13. 17:23 Pekár Szabi

Nem egyszerű NEKEM elkezdeni ezt a blogot. Elsősorban el kell mondanom hogy csipálom az asszonyt. Sokminden történt már az életemben, olyan sok és olyan jó, hogy ma nincs is időm mindent leírni. Gondolkodom a hétvégén és utána elkezdem....ígérem, mert amit ÉN ígérek az úgy is van, nemde????!!!

Elöljáróban csak annyit, hogy Doktor Pekár Szabolcsnak hívnak, altajisztikával, logisztikával, szexológiával, pénzügyekkel, rendezvénszervezéssel, agysebészettel, géntechnológiával, hidak tervezésével, IT Technology menedzsmenttel, külpolitikával, nyelvészettel, régészettel, radiológiával, küzdősportokkal, zeneszerzéssel, festészettel, szobrászattal, teafű-aszalással, kedvenc Mariskámmal, nukleárisenergia kurblizással, hódtenyésztéssel, muskátlinemesítéssel, az urbanizációs problémákkal, ökoszocializmussal, turbán-csavarással és Michelle Wilddal foglakkozom, és ez természetesen csak egy töredéke a viselt dolgaimnak. Ja meg az asszonyommal Valentinával is foglalkozom néha, de ez más...amúgy meg szeretem, vagy mifene.

Amatőr színész is vagyok, több filmen le is tölthető a netről, de ezek fizetősek (18+++).

Na csak hogy mindenki lássa, aki olvassa, hogy hallott RÓLAM, több betétes diplomám is van, és ezek közül számtalan betétdiploma, amelyet még Üzbegisztánban is elismernek.

Amúgy input-outpot menedzser vagyok és biotechnológiai-mechanikai eljárásokat kivitelező nemzetközi magyar-román(illegális munkatársak) korporésönnél.

Onnan ismersz meg az utcán meg a szingbe, hogy jófej vagyok.

Ihgazából egy elnyomott tehetség is vagyok, és szerintem ezért basztak-el anno a magyar érettségin is... meg majdnem a matekon. Az angol ment "I láv dö kokoa csigá'.

Egyébként szeretm az asszonyt, ezt le kelett írnom, mert hátha valaki felovassa neki ezt a publikációt, már nemmintha ő nem tudna olvasni, csak nincs éppen neki ehhez kedve...sokszor nincs....mongyuk még sohasese volt.

Tudtátok, hogy a Bibliában a sátán neve töbször szerepel, mint istené? Na ezért van nekem sárga lencsés szemüvegem.

Vár a munka, éljen Szabka (ez én vagyok) megyek.....

Világbéke!!!!!

16 komment